Healing, voor nu en de laatste levensfase

Er doen zich altijd situaties voor waardoor we uit balans raken. Dit geldt niet alleen voor het leven van alledag, maar ook voor de laatste levensfase die we als mensen ingaan. Healing is een alternatieve behandelwijze die ervoor zorgt dat de balans wordt hersteld en je met meer vertrouwen de toekomst tegemoet ziet. Wat is healing nu eigenlijk, wie hebben er allemaal baat bij en waarom juist in de laatste levensfase?

Wat is healing?

Healing is misschien wel één van de oudste vormen in de alternatieve geneeskunde en wordt nog altijd veelvuldig toegepast. Het is afkomstig uit Siberië. Er wordt gewerkt met universele levensenergie en hierbij komen veelal handen van pas. Healing en handoplegging worden ingezet voor zowel lichamelijke als geestelijke problemen. De benaderingswijze vindt op verschillende manieren plaats: godsdienstig en niet-godsdienstig, spiritualistisch en genezing door handoplegging.

Wie hebben er baat bij healing?

Er zijn talloze mensen die baat hebben bij healing. Bij healing wordt het zelfherstellend vermogen van de mens gestimuleerd. De inbreng van een healer is hierbij onmisbaar. Het maakt niet uit met wat voor mentale of fysieke klachten je worstelt, healing is erop gericht om herstel op korte termijn te doen intreden. Het kan zelfs op afstand worden toegepast, zonder dat een healer zich direct in jouw aanwezigheid bevindt.

Waarom healing in de laatste levensfase?

Healing in de laatste levensfase krijgt natuurlijk een geheel andere vorm en inkleuring dan wanneer je gezond bent. Als je weet dat je binnenkort sterft, dan komen daar allerlei emoties bij kijken. Boosheid, verdriet, teleurstelling, angst, het zijn slechts enkele emoties die je tegenkomt. Daar moet je mee dealen, wil je je einde enigszins rustig tegemoet gaan. Healing helpt jou om te ontspannen en het leven hier los te laten. Juist daarom kan healing ook in de laatste levensfase een uitkomst zijn.

Add a Comment

Your email address will not be published.